Rasel Krou će glumiti u Marvelovom filmu “Thor: Love and Thunder”

0

Australijski Glumac Rasel Krou (Russell Crowe) navodno se pridružio glumačkoj postavi Marvelovog filma “Thor: Love and Thunder”.

Rasel Krou će glumiti u Marvelovom filmu “Thor: Love and Thunder”

Kako prenosi Deadline, Krou se pridružio  glumačkoj postavi a njegova uloga otkrivena je nakon što je glumac primećen sa glumačkom ekipom i ekipom na australijskoj ragbi utakmici.

Njegovo pojavljivanje u filmu “Thor: Love and Thunder” Marvel je očigledno planirao da krije njegovu ulogu do premijere filma, ali sada će se fanovi sigurno pitati koga glumi poznati veteran u filmu čija se premijera očekuje 2022. godine. 

Marvelova faza 4 se nakon mnogih kašnjenja uzrokovanim posledicama virusa COVID-19 konačno vraća na prave staze. To uključuje nastavak snimanja i produkcije nekoliko projekata uključujući i film “Thor: Love and Thunder”. 

POVEZANO: Thor: Love and Thunder – Ko je Gorr the God Butcher, negativac koga će glumiti Christian Bale?

Četvrti Thor film već se može pohvaliti jednim od najboljih ansambala za “solo” MCU film do sada. Tes Tompson vraća se kao Valkira, a tu je ponovo i Natali Portman kao Džejn Foster koja se pretvara u žensku verziju Boga Groma poznatu kao Mighty Thor.

Među glumcima su i Met Dejmon koji glumi lažnog Lokija i Sem Nil koji igra lažnog Odina. Čuveni oskarovac Kristijan Bejl pridružio se MCU-u glumeći u “Thor: Love and Thunder” negativca Gora, poznatog i kao The God Butcher. Film će takođe uključivati ​​nastupe svih trenutnih članova “Guardians of the Galaxy” i Ledi Sif (Džejmi Aleksander). Među ostalim novim članovima glumačke ekipe je Melisa Mekarti  kao lažna Hela, a sada se čini da će u ekipi  biti Krou.

Naravno fanovi Marvela već su počeli nagađati koga bi Rasel mogao glumiti, a već postoje teorije da će glumiti Odinovog brata Borsona, Torovog polubrata Baldera Hrabrog ili buduću verziju starog Tora, ali ipak moramo pričekati 2022. da bismo to saznali.

POGLEDAJTE I OVO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x