Kako izgleda novi Marvelov strip Osmi Putnik (GALERIJA)

Marvel je spreman za veliki povratak Osmog Putnika pod svoje stripovsko okrilje.

Kako izgleda novi Marvelov strip Osmi Putnik (GALERIJA)

Prvi broj stripa Osmi Putnik u izdanju Marvela samo što nije stigao, a iz ove izdavačke kuće objavili su par tabli kako bi najavili premijeru.

Na prvim tablama, glavni protagonista, Gabriel Cruz, prikazan je i u sadašnjosti i u prošlosti, kao jedan od retkih srećnih članova njegove posade koji je preživeo zastrašujući susret sa zastrašujući, ksenomorfima, najsmrtonosnijom pretnjom po galaksiju. Međutim, iako je Cruz preživeo, moguće je da nije sve onako kako se čini, a njegove češće interakcije sa ksenomorfima će tek započeti u ovom serijalu.

Pročitajte: Netflix pravi 3D animiranu seriju o Asteriksu

Na osnovu ovih tabli, Osmi Putnik će biti jeziv i zastrašujući kao i klasični filmovi, a ksenomorfi će biti jednako smrtonosni. Podsećajući na film, jedna od prvih slika prikazuje jedva svesnu osobu koja se nalazi u svemirskoj kapsuli, u većem brodu. Iz perspektive ove osobe koja bledi možete videti poruku, napisanu krvlju, koja ostavlja strašno upozorenje za one izvan broda.

Serijal o Osmom Putniku je napisao Phillip Kennedy Johnson, a za umetnost je zadužen Salvador Larroca, dok je Inhyuk Lee napravio neverovatnu naslovnicu. Dark Horse Comics je dugo bio izdavač stripova franšize o Osmom Putniku, ali Marvel Comics je nedavno dobio licencu nakon što je njegova matična kompanija Disney kupila 20th Century Fox 2019. godine i to je uključivalo svu njenu vrednu intelektualnu svojinu. uključujući i franšize Osmi Putnik i Predator, čije su stripovske licence prebačene na Marvel.

“Gabriel Cruz je svoj život posvetio kompaniji Weyland-Yutani. Nakon što je jedva je preživeo napad Osmog Putnika, on se penzionisao. U penziji, Cruz pokušava da popravi odnos sa svojim sinom, koga je zapostavio, uz pomoć svog prijatelja, androida modela Bishop, ali njegov povratak u civilni život nije ide glatko … i njegovi susreti sa smrtonosnim ksenomorfom još uvek nisu gotovi.

Alien #1 izlazi 24. marta.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x