12 Marvelovih serija koje ćemo uskoro gledati

Donosimo vam spisak svih 12 MCU serija koje ćemo uskoro gledati počev od Falcon and the Winter Soldier serije koja nas očekuje u martu.

Sada kada je Marvelova faza 4 zvanično počela serijom WandaVision, očekuje nas još mnogo MCU serija. Mnoge od ovih serija su već trebale da budu prikazane nakon filmova Avengers: Endgame i Spider-Man: Far from home, ali je pandemija COVID-a omela te planove.

Za sada nam predstoji čak 12 Marvelovih serija koje nas očekuju u bližoj ili daljoj budućnosti. Marvel Studios i Disney teže da se serije neprestano prikazuju, bez praznina između serija i filmova. Mnoge od ovih serija će biti međusobno povezane, kao i povezane sa filmovima koji će izlaziti u bioskopima. Ovo su Marvelove serije koje fanovi superheroja mogu da očekuju:The

The Falcon And The Winter Soldier

Anthony Mackie i Sebastian Stan će reprizirati svoje uloge kao The Falcon i Winter Soldier u ovoj mini seriji od šest epizoda. Njih dvojica će se boriti sa netrpeljivošću koju imaju jedan prema drugom, ali će morati da udruže snage kako bi nastavili misiju Captaina Americe i njegovu borbu protiv Hydre i drugih ozloglašenih neprijatelja. Dok će njih dvojica probati da očuvaju nasleđe Stevea Rogersa, američka vlada će insistirati na novom Captainu Americi, a tu ulogu će preuzeti tzv. U.S. Agent. Videćemo još neke stare likove poput negativca Barona Zema, Sharon Carter i War Machine-a. Ova serija će svoju premijeru imati 31. marta.

Loki

Jedno od najvećih pitanja nakon filma Avengers: Endgame je bilo šta se zapravo desilo sa Lokijem koji je nestao sa Tesseractom. Tom Hiddleston se vraća kao Loki u seriji koja će odgovoriti na ovo pitanje. On će i dalje imati svoju narav negativca i doživeće neke krajnje ludačke avanture. Od većih glumačkih imena u ovoj seriji će se pojaviti i Oven Wilson. Serija izlazi 11. juna i takođe će imati 6 epizoda, a Marvel Studios navodno već razvija drugu sezonu.

What If…?

Zakazana za sredinu 2021. serija What If…? će biti prva animirana MCU serija i imaće 10 epizoda. Serija će biti istog formata kao Marvelov serijal stripova sa istim nazivom i pričaće alternativne priče kao npr. Šta da je Peggy Carter popila serum za pravljenje supervojnika i postala Captain Britain? Dobra stvar je što će glasove likovima davati originalni glumci koji su ih glumili u filmovima do sada.

Ms. Marvel

Mlada glumica Iman Vellani će u ovoj seriji oživeti Kamalu Khan, poznatu i kao Ms Marvel. Ova serija će biti povezana sa filmom Captain Marvel 2. Kamala Kahn će biti prvi MCU superheroj islamske veroispovesti. Detalji o seriji još uvek nisu poznati.

Hawkeye

Krajem 2021. dolazi nam serija Hawkeye u kojoj se Jeremy Renner vraća kao Clint Barton. Ova serija će još malo istražiti Hawkeye-vu ličnost, dok če istovremeno predstaviti i njegovu MCU naslednicu Kate Bishop. Nju će Clint u seriji obučavati da bude vrhunski agent poput njega. Ova serija će imati 8 epizoda, a u njoj će se po prvi put pojaviti i neki novi likovi iz Marvelovih stripova.

Pročitajte: Spider-Man 3 – Dobili smo prve oficijalne kadrove iz filma

Moon Knight

2019. Marvel Studios je najavio planove za razvoj serije o Marcu Spectoru, poznatom kao Moon Knight, tzv. Marvelovoj verziji Batmana. On je prvobitno bio plaćenik i stekao ogromnog bogatstvo koje sada koristi za borbu protiv kriminala. Pored toga on ima i supermoći povezane sa mesečevim fazama. Serija će se sastojati od 6 epizoda, a premijerno će biti prikazana tokom 2022. godine. Osim toga da će glavnog lika glumiti Oscar Isaac, a negativca Ethan Hawke, o seriji nema drugih poznatih detalja.

She-Hulk

Glumica Tatiana Maslany glumiće Jennifer Walters, She-Hulk. U ovoj seriji videćemo rođaku Bruce Bannera kako razvija svoje Hulkovske sposobnosti nakon što dobije transfuziju krvi od njega lično. Serija je opisana kao drama i pravna komedija u kojoj će glavna heroina braniti druge superheroje od ”zakona o superherojima”, nastavljajući priču o Sokovijskom sporazumu koji smo videli u filmu Captain America: Civil War. Postoje glasine da će se u seriji pojaviti i Bruce Banner kao Hulk i Tim Roth kao Abomination, lik kog smo zadnji put videli u filmu The Incredible Hulk iz 2008. Ova serija će izaći 2022. godine i imaće 10 epizoda.

The Guardians Of The Galaxy Holiday Special

Zbog odlaganja filma The Guardians of the Galaxy 3, Marvel želi da pruži fanovima ove franšize nešto da im zagolica maštu pred izlazak trećeg filma o ovoj urnebesnoj grupi superheroja. Serija će izaći krajem 2022. sa svim poznatim likovima koje smo videli u dva filma do sada, a radnja će biti smeštena između drugog i trećeg filma, Serija će se snimati u okviru produkcije filma The Guardians of the Galaxy 3.

Secret Invasion

Fanovi su dugo čekali adaptaciju priče Secret Invasion u MCU i sada će je konačno dobiti. Mada iz onog što znamo za sada, ova serija neće doneti priču epskih razmera sa Avengersima u glavnoj ulozi, već će glavni lik biti Nick Fury. Sekta vanzemaljaca Skrull-a probaće tajno da zavlada Zemljom pomoću svojih sposobnosti da menjaju oblike i pretvore se u ljude, naročito u superheroje. Snimanje serije počinje u aprilu 2021. 

Ironheart

Bilo to planirano ili ne, Iron Man je postao srce MCU franšize, a njegova smrt će se debelo osetiti tokom 4 faze celokupne franšize. Posle filma Spider-Man: Far from home, fanovi su možda mislili da će Spidey biti njegova zamena. Ipak, zamena će biti lik Riri Williams poznatija kao Ironheart, koju će glumiti Dominique Thorne. U stripovima ona je genije poput samog Starka i razviće svoje Iron Man odelo tokom svog studiranja. Oktiveno je vrlo malo detalja o seriji, ali je zasigurno da će ovaj lik biti naslednik Iron Mana.

Pročiajte: Predator lovi Marvelove superheroje (GALERIJA)

Armor Wars

Nakon svog pojavljivanja u seriji The Falcon and the Winter Soldier, glumac Don Cheadle će se vratiti kao War Machine u svojoj seriji. U ovoj seriji Starkova tehnologija pada u pogrešne ruke, a War Machine će morati da se pobrine da tehnologija ostane bezbedna po svet. Tony Stark je u Iron Man 2 izjavio da su svi drugi deset godina udaljeni od toga da uspešno stvore ono što je on postigao, a sad kad je on mrtav, čini se da tih deset godina dolazi na naplatu. Nema detalja o tome kada ova serija izlazi, samo da će snimanje početi tokom 2021.

Wakanda

Seriju o Wakandi će realizovati reditelj filma Black Panther. O priči se još uvek ne zna ništa, a moguće je da će se priča razviti iz filma Black Panther 2 koji je u izradi. 

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x