Spider-Man 3 – Dobili smo prve oficijalne kadrove iz filma

Prvi zvanični kadrovi iz MCU filma Spider-Man 3 prikazuju Petera Parkera sa svojim prijateljima na nepoznatoj lokaciji.

Spider-Man 3 - Dobili smo prve oficijalne kadrove iz filma

Otkrivene su prve zvanične slike iz filma Spider-Man 3 na kome Marvel Studios i Sony poslednjih nekoliko godina rade zajedno. Dok je Tom Holland kao Spider-Man debitovao u filmu Captain America: Civil War iz 2016. njegov prvi samostalni film nastupio je godinu dana kasnije sa Spider-Man: Homecoming. Nastavak, Spider-Man: Far from home, bio je prvi MCU film koji je stigao nakon velikog spektakla u Avengers: Endgame.

Holland je proveo poslednjih nekoliko meseci radeći na trećem Spider-Man MCU filmu. Kružile su glasine o tome šta bi film mogao da sadrži, ali Marvel i Sony zvanično nisu otkrili nijednu informaciju. Fanovi su se nadali da će Holland pružiti neke informacije zahvaljujući svojoj tendenciji da slučajno otkriva detalje o zapletu i spojlere. Ali Holland kaže da čak ni on ne zna o čemu se radi u Spider-Man-u 3. Marvel i Sony su izvršili odličan posao sprečavajući bilo kakvo otkrivanje detalja i informacija na internetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Tom Holland i glumci Jacob Batalon i Zendaya podelili su prve kadrove iz filma Spider-Man 3, koji još uvek nema zvaničan naslov. Sve tri slike prikazuju Holland-ovog Peter Parker-a, Ned Leedsa koga glumi Batalon i Michelle koju glumi Zendaya zajedno na nepoznatoj lokaciji .Mladi glumci su se takođe zabavili zadirkujući obožavaoce šta bi mogao biti naslov. Holland tvrdi da je naslov filma Spider-Man: Phone Home, dok je Jacob Batalon naznačio da je Spider-Man: Home-Wrecker, a Zendaya je objavila Spider-Man: Home Slice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacob Batalon (@lifeisaloha)

Sa ovim prvim izgledom kadrova iz filma Spider-Man 3, fanovi mogu steći neku ideju o tome šta će film sadržati. Možda ne uključuju Doktora Strange-a (Benedict Cumberbatch) ili bilo koju potvrdu glasina o multiverzumu, ali to je možda i ono najbolje. S obzirom na to koliko glasina kruži o filmu, fokusiranje na Petera Parkera, njegovu devojku i njegovog najboljeg prijatelja je pametno. To deluje kao dobar podsetnik na ono na šta se franšiza usredsredila, da zagolica fanove, a da ne otkrije ništa preveliko.

Pročitajte: Pre Hulka postojao je drevni Hulk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Jedan detalj o radnji u Spider-Man 3 koji bi ove slike mogle otkriti je da su Peter, Michelle i Ned zajedno u bekstvu. Spider-Man: Far from home završio se otkrivanjem Peterovog tajnog identiteta javnosti, a ove informacije mogle da dovedu u opasnost njega i one do kojih mu je stalo. Ned je poznati Peterov saradnik, a Michelle je bila sa Spider-Man-om kada se dogodilo otkriće njegovog pravog identiteta. Budući da bi zvanično otkrivanje naslova Spider-Man 3 moglo da se desi vrlo brzo, ove slike mogu dobiti drugačije značenje u zavisnosti od onoga što nam naslov otkrije.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x