Pre Hulka postojao je drevni Hulk

Marvel Comics je upravo otkrio da je prvi originalni Hulk nastao pre više od deset hiljada godina.

Pre Hulka postojao je drevni Hulk

Drevna istorija Hulka uskoro će se istražiti na načine koji nikada ranije nismo videli, jer će novi one-shot The Immortal Hulk: Time of Monsters predstaviti prvog Zelenog giganta. U priči koja se odvija više od 10.000 godina u prošlosti biće prikazan prvi, drevni Hulk, dečak, koji otvara Zelena vrata, dok je njegov narod zaražen zelenim otrovom.

Bruce Banner zvani Hulk prvi put se pojavio u stripu The Incredible Hulk # 1, autora Stan Lee i Jack Kirbi. Nakon što je bio izložen gama zračenju, kad god se razbezni, Bruce Banner se transformiše u džinovsko zeleno čudovište sa sklonošću ka razbijanju stvari. Hulk je tokom godina bio deo više supertimova, najpoznatiji, kao originalni član prve verzije Osvetnika. Nedavno su Al Eving i Joe Bennett napravili ključne promene u prošlosti lika u The Immortal Hulk serijalu, što uključuje i činjenicu da ga je nemoguće ubiti i uvođenje Zelenih vrata – koja služe kao ulaz u zagrobni život za sve one koji su dobili moći zahvaljujući gama zračenju – iako se mrtvi na kraju vraćaju u život.

Pročitajte: Koji Marvelov superheroj bi najbrže pobedio Hulka u borbi

U četvrtak je Marvel najavio The Immortal Hulk: Time of Monsters Alexa Paknadela, Al Ewinga i umetnika Juana Ferreyre. Novi one-shot će nas odvesti u Marvelov univerzum tokom 8000. pne, Više od 10.000 godina pre događaja trenutnog serijala Immortal Hulk. Tamo će prvi Hulk debitovati nakon što nešto zeleno i otrovno dođe na drevne zemlje, što će uticati na sve žive ljude. Međutim, jedan dečak će ostati suočen sa nesrećom i postaće „Originalni Hulk“, otvarajući po prvi put Zelena vrata.

Ovaj strip izlazi 21. maja 2021. godine.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x