Stiže nova TV serija o Džonu Konstantinu

Warner Bros i Bad Robot, produkcijska kuća J.J. Abramsa će udružiti snage kako bi stvorili novu seriju o Džonu Konstantinu.

Stiže nova TV serija o Džonu Konstantinu Strip Blog

Nova serija o Džonu Konstantinu neće imati veze sa prethodnom TV adaptacijom iz 2014. godine u produkciji NBC, već će u pitanju biti reboot sa mnogo mračnijom atmosferom. 

Za scenario će biti zadužen Guy Bolton, a serija će biti prikazivana na HBO Max streaming platformi. U ulozi protagoniste, koji je opisan kao ”mladi Englez” u novoj seriji, neće se naći glumac Matt Ryan koji je lika igrao u pomenutoj TV adaptaiji iz 2014. a koji je kasnije reprizirao ulogu više puta untar DC-ijevog TV univerzuma poznatijeg kao Arrowverse.

Pročitajte: Predator lovi Marvelove superheroje (GALERIJA)

Džon Konstantina su stvorili Alan Moore, Steve Bissette i John Totleben u stripovima o Stvorenju iz močvare 1984. godine, da bi lik Džona Konstantina 1988. postao protagonista svog mesečnog serijala pod nazivom Hellblazer, koja je objavljivana sve do 2013. pod okriljem DC-ijeve Vertigo Edicije. Prvu igranu adaptaciju ovaj lik je dobio 2005. sa filmom Constantine u kome ga je glumio Keanu Reeves. 

Detalji o novoj seriji, glumci i datum izlaska još uvek nisu poznati.

POGLEDAJTE I OVO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x