Ko će sve glumiti u TV seriji o Sendmenu

0

Netflix je objavio listu glumaca koji će igrati neke od glavnih uloga u TV seriji zasnovanoj na Sendmenu, stripu koji je stvorio scenarista i romanopisac Neil Gaijman za imprint Vertigo kompanije DC Comics.

Ko će sve glumiti u TV seriji o Sendmenu Strip Blog

Tom Sturridge (On the Road, I Love Radio Rock) će glumiti Sendmena, dok će Gwendoline Christie, poznata po ulozi Brienne of Tarth u TV seriji Game of Thrones, biti Lucifer.

Ostali članovi glumačke ekipe su Vivienne Acheampong (Lucienne, bibliotekarka biblioteke sna, koja je u stripu umesto toga muškarac i zove se Lucien), Boid Holbrook (Corinthian), Charles Dance (Roderick Burgess, čarobnjak), Asim Chaudhri (Abel) i Sanjeev Bhaskar (Cain).

Pročitajte: Dnevnik Ane Frank objavljen u strip verziji

Allan Heinberg (The OC, The Catch) je glavni scenarista, glavni i izvršni producent serije. Neil Gaiman i David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Knight) takođe su izvršni producenti i napisali su nekoliko epizoda.

Serija će se sastojati od 10 epizoda (plus jedna). U kratkom sinopsisu koji je ranije objavio Netflix najavljeno je:

Bogata mešavina mita i mračne fantazije u kojoj se savremena fantastika, istorijska drama i legende neprimetno prepliću, Sendmen prati ljude i mesta pod uticajem Morpheusa, Kralja snova, dok pokušava da popravi kosmičke i ljudske greške, koje je napravio tokom svog odugačkog postojanja.

Serija će krenuti sa emitovanjem ove godine, mada tačan datum još nije objavljen.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x