USPELI SMO: Sakupljen novac za lečenje Ive Milenkovski (5)

0

U avgustu ove godine, ujak male Ive Milenkovski privukao je pažnju javnosti kada je rešio da proda svoju kolekciju stripova kako bi pomogao da se obezbede sredstva za njeno lečenje.

Branimir Bojić, ujak male Ive, je na svom Facebook nalogu objavio radosnu vest da je novac za njeno lečenje sakupljen i zahvalio se svima koji su pomogli da se novac prikupi.

,,Dragi prijatelji, znam da je ova godina bila užasna na toliko jedinstvenih načina. Da smo iscrpljeni, i da svi jedva čekamo da 2020. što pre zaboravimo. Ali u svom ovom sivilu, želim da vam kažem da zbog svih vas, Iva ima šansu za bolji život. Šansu da trči, pleše, vozi rolere. Hvala vam. Na svakom dinaru koji ste odvojili, na svakoj poruci, svakom sheru, svakom putu kada ste nekome pomenuli Ivinu bitku.

Hvala vam i dobrim vam se vratilo. Sledeća stanica St. Louis!”, napisao je Branimir na svoj Facebook profilu.
Akciji prikupljanja novca su se odazvali mnogi stripofili, mnoge izdavačke kuće i razni strip autori koji su svoje kolekcije, stripove i originalne table prodavali na aukcijama i sav prikupljeni novac donirali za lečenje male Ive. 
Podsećamo da je borba petogodišnje Ive počela je još u maminom stomaku. Prve dane života obeležila je borba, najpre za udah, a nedostatak kiseonika za posledicu je imao cerebralnu paralizu. Danas je Iva nasmejana devojčica koja voli da vežba i koja svoje dane provodi na terapijama. Zahvaljujući jakoj volji i upornosti, Iva danas može da napravi tek nekoliko samostalnih koraka.
POGLEDAJTE I OVO: 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x