Blade Runner dobija novi spin-off strip

0

Kultni naučno-fantastični filmski klasik Blade Runner će dobiti spin-off strip.

Blade Runner dobija novi spin-off strip -- Strip Blog
Radnja stripa se odvija 10 godina pre događaja iz originalnog filma Blade Runner i trenutne serije Titan, istražujući ono što dovodi do formiranja Blade Runnerr divizije. Priča će se fokusirati na novu mračnu zaveru koja stoji iza carstva Replikanta dr. Tyrella.
“Oduševljeni smo što smo se pridružili kreativnom timu iza stripova Blade Runner, kako bismo obožavateljima doneli priču koja stoji iza prve jedinice Blade Runner”, rekli su Brown i Perkins u izjavi. “Kao sami obožavatelji, radujemo se širenju ovog univerzuma, pričanju priča iz novih perspektiva i rasvetljavanju stvari koje su do sada bile samo nagoveštene.”
Starija bioinženjerka iz Tyrell Corp pronađena je obešena u svojoj zatvorenoj laboratoriji kao žrtva očiglednog samoubistva. LAPD detektiv Cal Moreaux – ratni veteran krvavog izvansvetskog sukoba poznatog kao Kalanthia, kako je prikazan u animeu Blade Runner-a “Blackout 2022” – poslat je da to napiše, brzo, tiho i uz minimum muke. No, detektivu nešto ne štima i ubrzo postaje očigledno da je to sve samo ne “normalno” samoubistvo. Je li njeno naučno istraživanje na replikantima Nexus-ovog modela nekako doprinelo njenoj smrti? I da li je očigledan nestanak prototipa Nexus jedinice takođe povezan sa ovim slučajem? Det. Moreauxova istraga će uvući u mračnu zaveru koja stoji iza carstva Replikanta dr. Tirela.
Blade Runner Origins #1 će izaći 24. februara 2021. godine.
BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x