Robert Pattinson pozitivan na COVID-19, produkcija filma The Batman stopirana

Glumac Robert Pattinson je pozitivan na COVID-19, što će potencijalno dovesti do odlaganja premijere filma The Batman.

Robert Pattinson pozitivan na COVID-19, produkcija filma The Batman stopirana Strip Blog

Produkcija filma The Batman je započeta ove godine, ali je pauzirana tokom marta kada se zdravstvena kriza zbog pandemije virusa COVID-19 pogoršala. U momentu kada je produkcija stopirana po prvi put, reditelj Matt Reeves je snimio samo 25% filma. Ipak, našlo se dovoljno materijala da se objavi trailer koji smo nedavno imali prilike da vidimo na DC FanDome događaju.

Trailer je bio dobro prihvaćen od strane publike, te su svi jedva čekali nastavak produkcije. Međutim, produkcija je ponovo morala da zastane kada su počele da se šire glasine da je neko od glumaca pozitivan na virus COVID-19. Sada je otkriveno da je to glavni glumac Robert Pattinson. On je trenutno u izolaciji, a snimanje je stopirano.

POVEZANO: The Batman: Prvi teaser otkriva Catwoman i The Riddler-a (VIDEO)

Nije poznato koliko su ozbiljni simptomi koje glumac ima, ni kada bi se mogao oporaviti, ali je jasno da će stepen novog odlaganja premijere filma The Batman zavisiti od njegove zdravstvene situacije. Kao glavna zvezda filma, Pattinson je bio u kontaktu sa mnogim drugim glumcima i članovima filmske posade, te se nadamo da to neće poprimiti problem većih razmera.

Produkcija filma The Batman je trajala svega nekoliko dana, pre nego što je ponovo stopirana i za sada je nepoznato kada će moći da se nastavi.

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG:

3
Ostavite strip komentar

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
mojoheadzAndrewnibChesterMic Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
ChesterMic
Guest
ChesterMic

Good question

Andrewnib
Guest
Andrewnib

Yes, really. I join told all above.

mojoheadz
Guest
mojoheadz

really good!!!