Keanu Reeves piše strip u kome je on u glavnoj ulozi

Miljenik publike širom sveta, holivudski glumac Keanu Reeves, debitovaće uskoro i kao pisac stripova.

Keanu Reeves piše strip u kome je on u glavnoj ulozi Strip Blog

Keanu Reeves će debitovati na stripu BRZRKR koji će izdati BOOM! Studios. Uz Keanu Reeves-a u projekat će biti uključeni i pisac Matt Kindt (Folklords, Bang!) i proslavljeni umetnik Alessandro Vitti.

Strip BRZRKR će pričati priču o besmrtnom ratniku koji je u potrazi za odgovorima vezanim za njegovo postojanje. Mini serijal će imati 12 brojeva i zbog sadržaja brutalnog nasilja će biti namenjen isključivo starijoj publici.

,,Čovek poznat kao Berzerker je polu-smrtnik i polu-bog, proklet i primoran na nasilan život, što šteti njegovom razumu. Nakon što je vekovima lutao svetom, Berzerker je utočište pronašao radeći za američku vladu boreći se u bitkama toliko opasnim i toliko nasilnim, koje su preopasne za bilo koga drugog. Ono što se nada, to je da će u zamenu za svoje službovanje dobiti istinu o svom beskrajnom postojanju natopljenom krvlju i način kako to da zaustavi.

Pročitajte: Rorschach dobija novi mini strip serijal

This slideshow requires JavaScript.

Prvi broj stripa BRZRKR će biti dostupan početkom oktobra 2020. godine. Naslovnicu za prvi broj će raditi crtački superstar Rafael Grampa.

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of