“The Walking Dead“ strip se vraća u novom specijalnom broju

0

Godinu dana nakon što se popularni strip serijal Roberta Kirkmana završio brojem 193. najavljen je novi, specijalni broj.

“The Walking Dead“ strip se vraća u novom specijalnom broju Strip Blog

Robert Kirkman je najavio The Walking Dead one-shot strip fokusiran na Negana, pod nazivom Negan Lives! Strip će ilustrovati Charlie Adlard.

Negan Lives! je nastao u cilju da se podrži strip industrija koja je ekonomski ugrožena zbog pandemije Korona virusa. Strip će biti poslat u striparnice širom Amerike i sav prihod od prodaje će ići direktno njima. Da bi plan uspeo i doprineo što većoj prodaji, ovaj strip neće biti ponuđen čitaocima u digitalnom formatu, već će biti dostupan samo u striparnicama.

,,Zajednica prodavaca stripova obavlja težak posao kako bi stripovi došli u ruke naših dragih fanova. Svi bismo morali preduzeti nešto slično ovome u ovakvim trenucima i pokazati koliko su stripovi zapravo popularni.”

Pročitajte: Korto Malteze će dobiti svoje džepno izdanje

Negan Lives! će u Americi biti objavljen 1. jula i pokazaće šta se dogodilo sa Neganom koji je poslednji put viđen na stranicama broja The Walking Dead 174.

Neganov lik je debitovao u broju 100. The Walking Dead serijala i od tada je bio jedna od najvećih pretnji glavnim junacima serijala. U pop kulturi je postao upečatljiv zahvaljujući svojoj palici obmotanoj bodljivakom žicom koja je odnela živote nekih glavnih likova koji su u serijalu bili prisutni od samog početka.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x