Da li će se Matthew McConaughey pojaviti kao Two-Face u novom Batmanu?

0

Krajem protekle godine imali smo mnogo glasina i špekulacija vezanih za novih Batman film u režiji Matt Reeves-a.

Da li će se Matthew McConaughey pojaviti kao Two-Face u novom Batmanu? Strip Blog

Jedna od njih je bila da će holivudski superstar i oskarovac, Matthew McConaughey, tumačiti ulogu Batmanovog negativca Two Facea.

Matt Reeves je na društvenim mrežama postepeno otkrivao glumce koji su zvanično dobili uloge u njegovom predstojećem filmu, ali nije bilo zvanične najave da će McConaughey biti u filmu. Glasine započinju na portalu We Got This Covered i navode kako će McConaughey imati cameo scenu u filmu Batman, gde će se pojaviti kao okružni tužilac Harvey Dent. 

Istovremeno su kružila šaputanja da će se u glumačkoj postavi naći Andy Serkis i Colin Farrell, što se ispostavilo tačno kada je Reeves obelodanio da će Serkis glumiti Batmanovog vernog batlera Alfreda, a Farrell negativca Penguina. 

Pročitajte: Kako bi izgledao Batman: Year One u režiji Darrena Aronofskog…

Navodi se da se isto tako i McConaughey pridružio glumačkoj ekipi, ali da se njegova uloga čuva za drugi nastavak planirane trilogije u režiji Matt Reeves-a. Uprkos tome, McConaughey bi prema navodima trebalo da se pojavi i u prvom Batman filmu. Ipak, to nećemo znati do samog kraja jer će se Warner Bros. sigurno pokušati da sačuva sva potencijalna iznenađenja u maksimalnoj tajnosti.

Fanovi su sjajno reagovali na ove glasine i priželjkuju njihovu tačnost. Ako uzmemo u obzir velika i talentovana imena koja se trenutno nalaze u ovom filmskom projektu, McConaughey bi sa svojim glumačkim rasponom i sklonošću glumačkim izazovima bio sjajan izbor za ulogu Two-Facea.

Marvel Studios i Warner Bros. već godinama pokušavaju da ubede Matthew McConaughey-a da se pridruži njihovim superherojskim univerzumima, ali kako je sam glumac naveo u intervjuu za Variety 2015. godine, iako je pročitao nekoliko ponuđenih scenarija od strane Marvel Studiosa i Warner Brosa, nije se pojavila uloga koja bi mu odgovarala, ali je otvoren za sve ponude. Takođe je naveo kako okleva da potpiše ugovor koji će ga obavezati da se pojavi u nekoliko filmova franšize.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x