Šta Mike Mignola crta tokom karantina (GALERIJA)

0

Kreator Hellboya, čuveni Mike Mignola, tokom karantinskih dana zabavlja se crtajući razne likove koji su mu zanimljivi.

Šta Mike Mignola crta tokom karantina (GALERIJA) Strip Blog

Mignola izolaciju uzrokovanu pandemijom virusa COVID-19 provodi odmarajući se od svojih autorskih obaveza. Na društvenim mrežama poput Tvitera i Instagrama, Mignola gotovo svakodnevno postavlja svoje crteže u kojima je svojim stilom zamislio mnoge Marvelove strip junake, Hellboya u borbi protiv čudovišta poput Godzille i King Konga, Sunđer Boba, porodicu Kremenko (the Flingstones), Chtullu-a i mnoga druga čudovišta.

Većina ovih crteža je nastala za potrebe aukcija. U pitanju je akcija kojoj su se odazvala mnoga superstar imena strip industrije u kojoj će njihovi crteži biti prodati na aukcijama kako bi pomogli striparnicama da opstanu u vreme pandemije. Mike Mignola je nesumnjivo najproduktivniji od svih. Ova galerija se sastoji od preko 90 njegovih crteža. Procenite sami.

Pročitajte: Hellboy iz pera naših strip crtača! (GALERIJA)

Crteži su povezani sa njegovim glavnim strastima kao što su čudovišta i horor i puni referenci upućenih svom crtačkom uzoru Jacku Kirby-u. Čak je u opisu nekih crteža istakao da je crtanje starih Marvelovih likova Jacka Kirby-a teže nego što je mislio da će biti, te kako ti likovi izgledaju lepo samo kada ih crta Kirby.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x