Film „Wonder Woman 1984“ zvanično pomeren za avgust

0

Datum premijere filma Wonder Woman 1984 je zvanično pomeren zbog pandemije virusa COVID-19.

Film „Wonder Woman 1984“ zvanično pomeren za avgust strip blog

Wonder Woman 1984 je najnoviji veliki film u nizu koji je doživeo odlaganje premijere. Iako su se mnogi optimisti nadali da će se situacija normalizovati do juna, te da će tada moći da uživaju u bioskopskim premijerama filmova zakazanih za taj jun, COVID-19 je negativno uticao i na taj mesec.

Uticaj širenja virusa COVID-19 imao je veliki uticaj na industriju zabave. Sportska takmičenja su prekinuta, filmske i TV produkcije su obustavljene, a premijere mnogih dugoočekivanih filmskih naslova su pomerene.

Novi datum premijere filma Wonder Woman 1984 je zakazan za 14. avgust ove godine. Originalno planirani datum premijere bio je 5. jun. Tokom protekle nedelje su se provlačile glasine da bi ovaj film mogao u potpunosti da izbegne svoj bioskopski život, te da se zbog trenutne situacije nađe objavljen na platformama za gledanje filmova online. To se ipak neće dogoditi. 

Pročitajte: „Mračne noći: Metal“ – Utonuće u svet nezamislivih noćnih mora

Ostaće da vidimo da li je i ovo odlaganje previše optimistično budući da su premijere drugih velikih naslova pomerene i po godinu dana unapred. Glavni bioskopski lanci širom Amerike su odredili vremenski okvir zatvaranja bioskopa na 6-12 nedelja. Situacija sa virusom COVID-19 je fluidna i ne zna se kako će izgledati kroz nekoliko narednih nedelja, a kamoli nekoliko meseci unapred. 

Ako se stvari budu odvijale po planu, film Wonder Woman 1984 bi lako mogao biti najveći blokbaster koji će biti objavljen ove godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x