Birds of Prey – Pogledajte nove postere i prve utiske o filmu (GALERIJA)

0

U Sao Paulu održava Comic Con Experience (CCXP) 2019, najveći festivL za sve ljubitelje stripova u Južnoj Americi.

Birds of Prey - Pogledajte nove postere i prve utiske o filmu (GALERIJA) strip blog

Na festivalu su između ostalog predstavljeni novi službeni posteri sa likovima iz predstojećeg DC-ijevog filma ,,Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn”. 

Pored postera sa šarolikim asortimanom likova, na festivalu je su objavljeni i ekskluzivni snimci iz filma. Utisci publike koja je svoje impresije podelila na tviteru nagoveštavaju da ćemo na početku filma videti Harley Quinn kako se useljava u novi dom i pokušava da distancira svoj život od Jokera. Takođe, ona će da usvoji ljubimca (verovatno dobro poznate hijene) i dići zgradu u vazduh. Film je okarakterisan kao ekstremno zabavan i smešan, te se predviđa da će ovo biti novi pogodak za DCEU.

Pročitajte: Stigao je prvi trailer za film Black Widow (VIDEO)

Birds of Prey dolazi sa R-rejtingom. 

Uloge: Margot Robbie, Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Ewan McGregor, Steven Williams, Derek Wilson, Dana Lee, Francois Chau, Charlene Amoia, Chris Messina i Matthew Willig

Režiran od strane Cathy Yan po scenariju Christine Hodson, Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn u bioskope stiže 7. februara 2020. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x