Poslednji vitez na Zemlji – knjiga druga: Ludilo, raspad, uništenje…

Bez straha od Boga ili bilo kakvog višeg autoriteta od sopstvene savesti, kada bi ljudi mogli da biraju između dobra i zla, šta bi odabrali?

Poslednji vitez na Zemlji knjiga druga - Ludilo, raspad, uništenje... strip blog

DC Black label je iznedrio drugu knjigu Poslednji vitez na zemlji, sjajnog tandema Snajder – Kapulo i priča se nastavlja tačno tamo gde su nas Betmen i Džokerova glava ostavili. U Paklu koji je Zemlja postala.


Sklapajući delove haosa da bi video sliku propasti sveta i razumeo uzrok – Betmen će saznati odgovor na ovo pitanje. Od poluludog Leks Lutora.

Sudbine raznih likova se razotkrivaju sa strane na stranu. Ludilo, raspad i uništenje. Ovaj svet je samo tama. A kako je svetlosti nestalo?

POVEZANO: Knjiga prva: Betmen u cipelama Pobesnelog Maksa

U ovoj knjizi, magla misterije oko sveopšte apokalipse se podiže kada Betmen nađe Fortress of solitude i njene stanare. Snajder je ovde doneo vrlo zanimljiv koncept pobede zla nad dobrim iako možda sama realizacija nije bila najsrećnija. Misao. Prosta zla misao je uništila svet „Poslednjeg viteza na zemlji.“


Ali nije sve rešeno. Betmen, Džokerova glava i Čudesna žena su stigli u Gotam i sledi okršaj sa Omegom i otkrivanje njegovog identiteta. A odbor za doček je Dvor sova.

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of