HBO Nadzirači – Finalni trailer i priprema za novi rat (VIDEO)

U fokusu finalnog trailera nadolazeće serije ,,Nadzirači”, nastavka kultnog stripa Alana Mura, nalazi se Roršahov kult i sukob između pristalica kulta sa čuvarima zakona.

HBO Nadzirači - Finalni trailer i priprema za novi rat (VIDEO) strip blog

HBO i Dejmon Lindelof će ove jeseni pokušati da ispričaju novu priču o Nadziračima i onome što je usledilo kao posledica događaja iz istoimenog stripa. HBO i Lindelof još uvek kriju detalje o seriji i koji poznati elementi i likovi će se pojaviti.

Iz novog trailer-a vidimo da će jedan od akcenata serije biti na detektivki Angeli Bar (Regina King). Osim šti zvanično radi kao detektiv, ona uzima zakon u svoje ruke kada je to neophodno kao maskirani osvetnik. Takođe vidimo da je Roršahov kult porastao i da je rat na pomolu. Neke stvari vezane za kult su takođe objašnjene u trailer-u. 

POVEZANO: ,,Nadzirači” novi trailer – Povratak Dr. Menhetna! (VIDEO)

Baš kao što se Mur u stripu bavio temama patriotizma, identiteta i vremena, tako se čini da će se Lindelof baviti temama kao što je odnos policije i građana, paranoja i kontrola. Ovo su sve delovi današnjeg stanja u Americi. Sa ovim, sjajnim talentima koji rade na seriji, ispred i iza kamere, ,,Nadzirači” su najiščekivanija serija ove jeseni. Da li će serija i HBO uspeti da održe kvalitet originalnog dela Alana Mura i Dejva Gibonsa ostaje da vidimo kroz nekoliko nedelja.

Premijera serije zakazana je za 20. oktobar. 

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of