Moćni Rendžeri i Nindža Kornjače se konačno sreću u stripu

Ove godine, dva titana dečje pop kulture će se konačno sresti na stranicama stripa.

Moćni Rendžeri i Nindža Kornjače se konačno sreću u stripu strip blog

Boom! Studios je objavio da će se Moćni Rendžeri i Nindža Kornjače po prvi put naći zajedno na stranicama stripa u serijalu od pet brojeva. 

Scenario je napisao Ryan Parrott (Saban’s Power Rangers: Aftershock, Volition), dok je strip nacrtao Simone di Meo (Mighty Morphin Power Rangers, Venom Annual). Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles strip počinje tako što Rendžeri dolaze u Njujork da bi tamo saznali da se legendarni Zeleni Rendžer, Tomi Oliver pridružio nikom drugom do Šrederu. Zbog toga Rendžeri nisu baš najbolje dočekani od strane Nindža Kornjača. 

,,Iskreno, prilično sam siguran da mi je držanje ovog projekta u tajnosti oduzelo godine života. Ove dve legendarne franšize su bili moji TV roditelji koji su me učili životnim lekcijama u svakoj epizodi”, ističe Parrot. 

POVEZANO: Batman i Teenage Mutant Ninja Turtles

,,Nindža Kornjače i Moćni Rendžeri su previše neverovatni timovi, i moraju se spojiti. Članovi oba tima su tinejdžeri obeleženi njihovim bojama i majstori borilačkih veština koji se bore protiv čudovišta. Ima previše smisla. Veliko hvala kompanijama Hasbro i Nickelodeon što su me pustili da se igram sa toliko njihovih divnih igračaka. Čast mi je da budem deo tako uzbudljivog krosovera. Ja sam najsrećniji klinac na svetu i jedva čekam da vidite šta smo sve stavili zajedno u ovaj strip”, nastavlja Parrot.

Krosover stripovi mogu pružiti mnogo uzbuđenja za sve fanove uključenih franšiza, a Nindža Kornjače i Moćni Rendžeri imaju strastvene baze fanova. 

Mighty Morphin Power Rangers/Teenage Mutant Ninja Turtles #1 strip će biti dostupan 4. decembra.

1
Ostavite strip komentar

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Joja Sekačica Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Joja Sekačica
Guest
Joja Sekačica

Ja volim Sekača!