Anketa: Nasilje u Darkvudu – glasajte za najbolju od 13 naslovnica

Mnogo prašine se podiglo sa najavom da se ponovo se štampa jedan od najznačajnijih stripova izašlih na ovim prostorima.

Anketa: Nasilje u Darkvudu - glasajte za najbolju od 13 naslovnica strip blog

,,Nasilje u Darkvudu” izlazi u trinaest različitih varijanti, sa trinaest različitih naslovnica. Za ovaj poduhvat angažovano je deset domaćih umetnika koji će pored Ferijeve i Bizijeve naslovnice nacrtati svoje verzije kultne korice trinaestog broja Zlatne serije.

Sada kada su obelodanjene sve naslovnice, hajde da vidimo koji autor je najbolje potrefio i na najbolji način ponovo oživeo čuvenu scenu Zagora. Ispod možete glasati za najbolju od 11 naslovnica (nećemo računati naslovnicu sa belim koricama, kao ni Ferijevu).

Coming Soon
Total Votes : 5503

2
Ostavite strip komentar

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
knicksIvan Korbijn Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ivan Korbijn
Guest
Ivan Korbijn

Neverovatno je da su ljudi više glasali za Zografa nego za Dražena ili Baneta ili Boba. Toliko o oku posmatrača. Sramota.

knicks
Guest
knicks

ne pamtim ništa gore od ove papzjanije sa potpisom veselog četvrtka. a pamtim dobro i pamtim dugo. ovo što radi veseli četvrtak je čista sramota i bruka za devetu umetnost. besramne kopije kopija, pa sve na kvadrat. sve to nema nikakvu vrednost osim vrednopsti papira za potpalu vatre. to nema veze sa kolekcionarima. to je samo pohlepa za tiražom i parama, pa udri dok ne pukne. a pući će. a tek ova blamaža sa različitim naslovnim stranicama. kakve detinjarije. kakvi užasni crteži. mene bi bilo sramota da tako nešto imam u rukama, a mog mišljenja je i veliki deo pravih… Read more »