Kako će Čudesna Žena izgledati u filmu “Wonder Woman: 1984”?

Nedavno je DC objavio poster za film “Wonder Woman: 1984” i izazvao uzbuđenje kod fanova oko novog kostima Čudesne Žene.

Kako će Čudesna Žena izgledati u filmu “Wonder Woman 1984” ? strip blog

Čudesna Žena će nositi svoj poznati kostim u obliku zlatnog orla. Dijana obično ne nosi teške oklope da bi se zaštitila. Kada to učini, znači da je u pitanju neka masovna bitka. Ovaj oklop je predstavljen u elseworlds serijalu “Carstvo tvoje” 1996. godine. Lutor Leks je okupio sve zlikovce planete i sveobuhvatni rat se morao dogoditi. Dijana je za ovu priliku iz njene stražarske kule uzela masivni, zlatni oklop sa krilima. 

Kako će Čudesna Žena izgledati u filmu “Wonder Woman 1984” ? strip blog

Odakle će filmska Dijana dobiti ovaj oklop? Nije bilo naznake o njemu u prvom filmu, a malo je verovatno da će Dijana posetiti Temiskiru uskoro. U prvom filmu, Dijana ima sposobnost odbijanja metaka i bez oklopa. Kada je napuštala ostrvo, njene sestre Amazonke joj nisu predale ovaj oklop, iako su znale u kakvu bitku sa Aresom Dijana srlja. Poster sa ovim oklopom daje naznake da rediteljka Peti Dženkins neće baš pratiti strip po ovom pitanju, ili bi kostim mogao biti čisto kozmetički. 

Pročitajte: Filmska adaptacija stripa “Pesma Zaborava” stiže od strane Universala

Oklop bi potencijalno mogao biti u filmu kako bi pomogao da se Čudesna Žena izbori sa svojom poznatom neprijateljicom, Čitom. Izveštaji kažu da će Dženkinsova inspiraciju za Čitu crpeti iz njene najnovije personifikacije u serijalu Wonder Woman Rebirth. Dr. Barbara Minerva, Čita će priču započeti kao Dijanina prijateljica i koleginica, ali će se potom pretvoriti u Čitu i postati neprijatelj Čudesne Žene.

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of