Novosadska škola stripa se vraća sa novim predavanjima u aprilu

0

Novosadska škola stripa nastavlja program dalje, odnosno, počinje ispočetka i prima nove polaznike i uvodi neke novine i promene u samom radu, planu i programu, kao što su:

skola stripa stripblog

– Mesečna pretplata
– Gostujuća predavanja
– Organizovanje izložbi
– Novi koncept rada na određenim predavanjima
– Ozbiljniji i adekvatniji rad sa polaznicima pojedinačno i razvoj njihovih ideja i primene istih i sl.

U školi se polaznici vraćaju na osnove i započinju novu, treću sezonu za sve zaniteresovane.

Radionica će se održavati u istim terminima kao i do sada. Sve grupe će takođe biti u istom terminu gde će polaznici starih grupa moći da biraju na kojim predavanjima, vežbama i lekcijama žele ponovo da prisustvuju. Isto pravilo važi i za nove polaznike koji imaju malo više crtačkog iskustva i moći će da se pridruže grupi koja, već izrađuje same stripove i svoje koncepte, jer su polaznici starijih grupa završili sve vežbe po planiranom programu i sada su za njih ostale samo vežbe usavršavanja na kojima radimo zajedno sa usmerenim planom i programom za svakog polaznika zasebno.

Pročitajte: Vuić: Polaznici se mogu priključiti bez obzira na crtačko iskustvo

Stara grupa nastavlja dalje sa izradom svojih tabli i detaljnijim pisanjem priča i dešavanja, scena i bitnih momenata.

Nova grupa zainteresovanih polaznika počinje sa osnovim vežbama vezanim za osnovne crtačke tehnike kroz razrađen plan i program koji su prošli svi naši dosadašnji polaznici.

April će biti mesec novih početaka i nikada nije kasno da nam se pridružite u radu i kreativnom druženju. Vrata kulturnog centra su za vas uvek otvorena.

Cena svake radionice pojedinačno iznosi 500 rsd, a održavaće se jednom nedeljno, nedeljom od 15 do 17 časova, a po potrebi i duže u prostorijama Kulturnog Centra LAB.

strip blog

Zbog ozbiljnog odnosa prema radu i želje za ispunjavanjem kontinuiteta i napretka, ove sezone škola nudi mogućnost mesečne pretplate na početku ili na kraju meseca tako da će redovni polaznici zapravo imati oblik popusta i moći će da budu prisutni na svim predavanjima u pretplaćenom mesecu za koji će se svakako voditi evidencija. Sve ostalo je stvar dogovora.

Mesečna pretplata iznosi 1200 rsd.

Predavači će biti Vojin Vuić i Danilo Andrić.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x