Morbius sa Jared Letoom izlazi u julu 2020

0

Razvoj filma Morbius je znatno ubrzan otkako se prošlog leta projektu u glavnoj ulozi pridružio Jared Leto.

morbius

Veliki komercijalni uspeh filma Venom je da studiju Sony veliko samopouzdanje kada su u pitanju spin-off filmovi o likovima iz Spider-manovog univerzuma. Jedan od njih je Morbius koga će glumiti Jared Leto. Daniel Espinosa (Life, Safe House, Child 44) je unajmljen da režira ovaj film. Produkcija se nadala da će snimanje biti započeto ove godine. O tome svedoči angažovanje dodatnih glumaca, između ostalog Matt Smitha. Film je bio na putu da doživi premijeru naredne godine, a Sony sada potvrđuje da će se upravo to i dogoditi. 

The Hollywood Reporter prenosi da je film dobio zvaničan datum objavljivanja i da je u pitanju 31. jul 2020. Studio je već postavio ovaj datum kao premijeru tada neimenovanog projekta. Kako za sada u toj nedelji nije najavljena neka druga filmska premijera, Morbius će imati šansu za uspešno otvaranje pred kraj letnje sezone.

morbius

Pročitajte: DC sprema bioskopski Batman Beyond animirani film (FOTO)

Sa snimanjem koje će početi uskoro i najavljenim datumom premijere, fanovi bi trebali da budu ohrabreni što se ovog projekta tiče. Naredne nedelje biće popunjene ažuriranjem informacija o ovom projektu. S obzirom da za Morbiusa neće trebati mnogo CGI efekata, nadamo se da ćemo brzo videti i first look Jared Letoa u ulozi stripovskog vampira. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x