Spider-Man: Far From Home trailer je napokon stigao! (VIDEO)

0

Prvi trailer za  Spider-Man: Far From Home je konačno stigao, donoseći sa sobom pogled na MCU nakon dešavanja u Avengers: Endgame. 

spider-man: far from home stripblog

Trailer za Spider-Man: Far From Home stiže nakon par spontanih teasera od strane glumca Tom Holland-a i Jake Gyllenhaal-a na društvenim mrežama, i više od mesec dana nakon što je prikazan na Comic Con Experience u Brazilu. Iako nije objavljen u decembru kako je očekivano, opisi trailera su brzo procureli. 

Peter Parker i njegovi prijatelji odlaze na ekskurziju u Evropu. Međutim, za Spider-mana to prestaje da bude ekskurzija kada ga Nick Fury regrutuje da mu pomogne oko istraživanja misterioznih bića koja izazivaju prirodne katastrofe i razaranja širom kontinenta. Trailer nam prikazuje Jake Gyllenhaal-a kao Mysterio-a sa sve akvarijum šlemom i primarne antagoniste Elementals.

Pročitajte: Ceo trejler za drugu sezonu serije “The Punisher” je tu! (VIDEO)

Poslednji put smo videli Spider-mana kako se pretvara u prašinu u filmu Avengers: Infinity War nakonThanosovog pucanja prstima. Vratiće se u filmu Avengers: Endgame koji izlazi 26. aprila. U prvom filmu faze 4, Spider-Man: Far From Home videćemo kakve je posledice na Petera ostavila celokupna svemirska borba protiv ludog Titana i njegovog razaranja univerzuma. 

Spider-Man: Far From Home je režirao Jon Watts. Glavne uloge tumače: Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Michael Keaton, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders i Jon Favreau. Film izlazi 5 jula. 

Autor: M. Š.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x