Avengers 4: STIGAO JE TREJLER, dugo smo ga čekali (VIDEO)

0

Stigao je dugo očekivani trejler za nastavak Osvetnika. Film će biti od 03. maja 2019. godine dostupan u bioskopima. Dugo smo čekali i sada možemo svi zajedno da pogledamo.

avengers 4 stripblog

„Avegners Endgame“ je nadolazeći superherojski film Marvel Studios produkcije i distributera Walt Disney Studios Motion Pictures pravljen prema priči iz Marvelovih stripova o Osvetnicima.

Film je neposredni nastavak „Avengers: Infinity war“ prikazanog ove godine, ali i nastavak Marvelovih filmova „The Avengers“ i „Avengers: Age of Ultron“. Ovo je dvadeset drugi film u Marvelovom filmskom univerzumu. Rediteljski tim filma su Anthony i Joe Russo, po scenariju koji su napisali Christopher Markus i Stephen McFeely. Film je još 2014. godine bio najavljen kao nastavk „Avengers: Infinity war – Part 2“. braća Russo su postali reditelji tokom 2015. godine i nešto kasnije te godine su doveli Stephena McFeely-ja da im bude scenarista. Ovim trejlerom film je nazvan „Avengers Endgame“ iako nije imao naziv do sada. Snimanje filma je počelo u avgustu 2017. godine, a završilo se u januaru ove godine kada se završilo i snimanje „Avengers: Infinity war“.

Uloge: Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Chris Evans, Chris Hemsworth, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Evangeline Lilly, Jeremy Renner, Josh Brolin, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Paul Rudd, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Tom Holland

POGLEDAJMO ZAJEDNO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x