I spot u stripskom fazonu: Oj karamba karambita (VIDEO)

Mile Kekin pevač Hladnog piva i Momčilo Bajagić Bajaga, nakon što su izdali pesmu “Atlantida”, za Kekinov samostalni album “Kuća bez krova”, sada su objavili i spot veoma interesantan stripadžijama.

karamba karambita stripblog

Novi spot za pesmu “Atlantida” Mileta Kekina i Bajage

Pesma u sebi sadrži stihove: „Ofanziva crvenih mundira, navalili su bagerima, Zagor, Duh sa Sekirom, šalje zadnje dimne signale. Ja kroz snove u pomoć hitam, u džepu kamen karamita, oj karamba karambita.” 

Sada su izdali i spot u potpuno stripskom fazonu. Stare naslovnice čuvenih jugoslovenskih edicija “Zlatna serija” i “Lunov Magnus Strip” oslikavaju autore ove pesme u kojoj se oni zajedno bore sa svim nemanima koje su ih spopale. Spot se pojavio danas na zvaničnom kanalu Mileta Kekina.

Kekin i Bajaga: „Ofanziva crvenih mundira, navalili su bagerima“ (VIDEO I PESMA)

Mile Kekin i Bajaga predstavljeni su kao dva kauboja koji se bore rame uz rame. Stripovi su urađeni u starom Bonelijevskom fazonu, što daje interesantan i kreativan izraz pesmi. 

Mile se pojavljuje u epizodi “Atlantida” edicije “Zlatne serije”, drugi broj koja je koštala dva nova dinara, a Bajaga u ediciji “Lunov Magnus Strip” u epizodi “Blago Atlantide”.

Da podsetimo, saradnja, koju su napravili Kekin i Bajaga bila interesantna, ali ona dobija sasvim drugačiju dimenziju kada se zna da su joj prehodili događaji iz Karlovca, ranije ove godine. Kekin i Bajaga

Kako su naveli pojedini portali, ti događaji su „pesmu učinili svojevrsnim manifestom pomirenja u regionu“.

Događaj sa kojim se povezuje pesma jeste taj da je ove godine bio otkazan koncert Bajage i Instruktoran u Karlovcu, a Hladno pivo je bilo pozvano kao zamena za Bajagu, ali su oni taj poziv odbili.

Sada je pesma sa ovakvim spotom još više primamljiva stripskoj publici. 

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of